Creation: Free Design

Diensten

U heeft een bestaande installatie, bouwt of wenst een nieuwe installatie. Daarbij is het uitgangspunt een optimaal functionerend geheel te krijgen. De HVAC installatie dient volledig automatisch te functioneren en optimaal de verschillende onderdelen van uw installaties laten presteren. Een goed afgestemd klimaatregelsysteem is dan een noodzaak. GreenBuildingControl helpt u daarbij, wij weten als geen ander hoe een installatie opgebouwd dient te worden en passen de beste State of the Art klimaatregeltechniek en Gebouw Beheer Systemen(GBS) toe. Tevens verzorgen wij voor u de regelpanelen, bekabeling en in bedrijf stelling zodat u het volledige pakket in vertrouwde handen is.

Een goed afgestemd en ingeregelde installatie zorgt voor optimale prestaties van mens en machines.

Klimaatregelingen

Voor klimaatregelingen maken wij gebruik van moderne Webserver gebaseerde regelapparatuur. Het is echter ook mogelijk om de regelapparatuur te combineren aan een separaat (bijvoorbeeld) Cloud gebaseerd GebouwBeheerSysteem(GBS) van GreenBuildingControl.

Lees meer...

Gebouwbeheersystemen

Gebouwbeheersystemen

Lees meer...

Naregelingen

Naregelingen zijn echt maatwerk. Ieder project is weer anders van fancoilunits, klimaatplafonds licht en jalousie sturing tot open I/O modulen alles mogelijk.

Lees meer...

Regelpanelen

Regelpanelen

Lees meer...

Bekabeling

GreenBuildingControl verzorgt in het totaal pakket van diensten tevens de bekabeling van uw project. Zo kunt u het totaal van regeltechniek aan één partij uitbesteden.

Lees meer...

Service en onderhoud

Advies

Projectmanagement

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van meet- en regeltechnische totaaloplossingen ten behoeve van klimaatbeheersing en gebouwbeheersystemen kunnen wij u uitstekend van dienst zijn vanaf de verkoopfase tot het onderhouden van meet- en regelinstallaties.

Lees meer...